Bemutatkozás

Berényi Antónia vagyok, mentálhigiénés szakember, tanár, tréner, coach, előadó, a Pszichofilter megálmodója és létrehozója. 

A segítségnyújtás, tanácsadás fontos része az életemnek, ezért választottam a mentálhigiénét a párkapcsolati coach, tréner és tanári végzettségem mellé.

Mint segítő szakember és mint a másik oldalon álló, saját önismereti útját járó nő is tudom, milyen nehéz bizalmat szavazni valakinek, aki előtt megnyílhatsz, aki elkísér az utad egy részén, aki lát téged a mélységedben és magasságodban is.

Ezért engedd meg, hogy egy kicsit meséljek magamról és arról, mi is az én küldetésem segítő szakemberként.

Első diplomámat a Budapesti Műszaki Egyetemen, mentálhigiénés másoddiplomámat a Budapesti Gazdasági Egyetemen szereztem. Módszertani ismereteimet szakmai módszer specifikus továbbképzéseken bővítem, az ott tanultakat rendszeresen alkalmazom munkám során. Jó pap holtig tanul, tartja a mondás, én ezt abszolút így gondolom és így is élek. Egyéni terápiában eddig 183 órát voltam, szakmai szupervízióban 108 órát, pszichodráma önismereti csoportfoglalkozáson 250 órát. Ezek folyamatosan növekvő számok, azaz, az önismereti utam, ahogy a legtöbbünké, nem ért még véget, folyamatosan képzem és dolgozom magamon.

Mit várhatsz tőlem és milyen problémák esetén tudok neked segíteni?

Küldetésem, hogy tabuk és gátlások nélkül tudjunk beszélni arról, miként vagyunk, mi zajlik a lelkünkben, hiszen a belső folyamatok a fizikai mivoltunkra, az egészségünkre is hatással vannak. Ha jól vagy a lelkedben, általában jól vagy a testedben is. 

Olyan ismereteket szeretnék eléd tárni, amelyekkel akár egyedül is fejlődhetsz, ehhez könyveket, videókat ajánlok neked, ha hozzám fordulsz, személyre szabottan. Weboldalamon azonban te magad is szörfözhetsz a különböző tudásanyagok között. 

Egy olyan közösség létrehozása a célom, ahol magad megismerése és az ismereteid állandó tágítása folyamatos. Nyíltan beszélhetünk, beszélgethetünk saját tapasztalatainkról, megerősíthetjük egymást, ahol szabad kérdezni, mert nincs rossz kérdés csak fel nem tett, így te is megérkezhetsz önmagadhoz. Szeretném, ha átélnéd a közösség építő és gyógyító erejét olyan közösség tagjaként, ahol mindenki hozzád hasonló, mert együtt többre vagyunk képesek!

Egyéni munkára is lehetőséged van, a csoportfoglalkozások mellett, ahol kimondottan rád és a problémádra fókuszálok. A holisztikus gondolkodást preferálom és mentálhigiénés, segítő munkám során ezt használom. A teljesség igénye nélkül, az alábbi elakadásokkal fordulhatsz hozzám:
– élet elakadások,  

– válság és változás tűrőképesség fejlesztése,  

– érzelmi evés, stresszevés problémája

– útkeresésben segítségnyújtás, 

– stresszkezelés, szorongásoldás, konfliktuskezelés,

– érzelmi intelligencia fejlesztés, 

– reziliens működés-gondolkodás fejlesztése, 

– párkapcsolati krízisek kezelése, párkapcsolati konzultáció, 

– állami alkalmazottak, köztisztviselők  munkahelyi kríziseivel.

Ha  felsorolásban nem találod a te problémádat, írj nekem bátran és megbeszéljük, tudok-e segíteni neked. Amennyiben nem, úgy útba tudlak igazítani a megfelelő szakember felé, ezért mindenképpen érdemes felvenned velem a kapcsolatot.

Tematikus táborokat és elvonulásokat is szervezek, időszakosan.

Vállalkozások számára rezilienciatréninget, stresszkezeléstréninget, konfliktuskezeléstréningeket tartok.

Jelen vagyok a YouTube-on, Facebookon, Instagramon és TikTokon, ahol edukációs tartalmakat osztok meg. 

Szeretném, ha tudnád, nem vagy egyedül az elakadásoddal, és van megoldás méghozzá benned, így ne is hozz semmit, csak magadat. Mindig az első lépést a legnehezebb megtenni, és szembenézni önmagunkkal, az adott problémával. 

Nem mondom meg, mit tegyél, de végigvezetlek azon az úton, amelyre rálépve elindulhatsz egy jobb önmagad felé. Ítélkezés mentes, biztonságos környezetet teremtek neked, ahol tisztábban, egy másik perspektívából láthatod az elakadásodat és találhatod meg a megoldást. Szeretettel várlak egyéni vagy csoportos foglalkozásaimon, ha pedig kérdésed merülne fel, kérlek, keress bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén. 

  • berenyi.antonia@pszichofilter.hu
  • +36 30 728 3196