Csoportfoglalkozások,  Önismereti csoport kísérője

ÉLETMÓDVÁLTÓ CSOPORT VEZETŐJE

Ki ez a nő? Miért pont hozzá kellene fordulnom?

Azért, mert tudom, mit érzel, min mész keresztül.

Túlevésben, érzelmi evésben érintett, többszörös visszaeső vagyok. Gyakorlatilag tini korom óta fogyóztam. 

A jojó vált az életem részévé és 35 éves koromra így sikerült 144 kilóra felhíznom. (A traumatizált gyerekkorom, az őrült stresszes munkáim vagy kapcsolataim sem segítették túlzottan a fogyást.)

Többször sikerült 30-40 kilókat leadnom, de mindig visszajött, általában több, is mint amennyi lement.

A pszichológia az önsegítség útján érkezett az éltembe. Ahogy sokan mások, én is előbb a könyvek, videók, posztok híve voltam, mert biztos voltam abban, hogy egyedül is meg tudom oldani. De gyorsan kiderült számomra, hogy ez bizony édes kevés akkor, amikor rám tör, a zabálhatnék és dől a nyál a számba…  

Elbuktam és újrakezdtem, megint elbuktam és megint újrakezdtem. 

Nagyon sok időre volt szükségem ahhoz, hogy végre beismerjem magamnak, hogy ez egyedül nem fog menni, ezért elkezdtem pszichológushoz járni. Persze ez is olyan, mint a párkapcsolat, álltában nem az első lesz az utolsó. 

Engem a 3. terapeuta kapott el úgy rendesen

Ott tört át az a fal, amit a hiedelmeimből, a félelmeimből, a csalódásaimból építettem kívül és belül. 

Mikor elértünk az evészavaromhoz, egyértelmű lett, hogy egy specialistára szükségem van a továbbiakban. Vele is megjártam a hullámvasutat, de nagyon megérte. 

Most, megannyi munkát és tanulást követően diplomás szakembernek mondhatom magam, aki megálmodta a Pszichofiltert.

Miért is indítottam el az életmódváltó csoportfoglalkozást?

Azért, mert látom, mennyi elveszett és kétségbeesett nő van körülöttem, akiknek csak egy kis segítségre lenne szüksége és menne az életmódváltás.

Mentálhigiénés szakemberként, coachként, évek óta foglalkozom emberekkel, emellett nagyon hosszú ideje foglalkozom az érzelmi evés, túlevés, életmódváltás minden témakörével, és azok lelki oldalával. Széleskörű tudást szereztem saját tapasztalataimból, egyetemi kurzusokból, külföldi és magyar szakirodalomból. Fontosnak érzem, hogy ezt a tudást és tapasztalatot megosszam azokkal, akik most kezdik, vagy sokadszorra esnek vissza és már tényleg elegük van.

Ha ezzel a tudással rendelkeztem volna 15-20 évvel ezelőtt, akkor nem itt tartanék. 

A fogyózás az életem része tinédzser korom óta. Nincs olyan módszer, diéta, gyógyszer vagy terápia, amit ne próbáltam volna ki, sőt, még gyomorgyűrűt is beültettem, majd 5 év múlva kivetettem.

Sajnos, én is csak 46 évesen találtam meg azt a holisztikusan gondolkodó orvost, aki miatt teljesen átfordult a gondolkodásom, a testemről, a szervezetem működéséről, és magáról a pajzsmirigyemről. Én is hashimotós vagyok.

Szakemberként és gyakorlott életmódváltóként az motivál, hogy azt a küzdelmes 15-20 évet megspóroljam annak, aki ezt elkezdi. Kipróbált szakembergárdával dolgozom a háttérben, egy komplett működő rendszert kap, aki jelentkezik.

A rendszer segítségével 1 év alatt sikeresen leadtam 40 kilót és most már egy új célra fókuszálhatok, ami nem más, mint az egészségem helyreállítása.

30 év küzdelem után, most vagyok olyan szinten, hogy támogatni tudom a sorstársaimat, mert tudom, hogy mentálisan is szükséges támogatni az életmódváltást. 

Fontos még tudnod rólam, hogy egyéni terápiában eddig 185 órát voltam, szupervízióban 108 órát, pszichodráma önismereti csoportfoglalkozáson 250 órát. Ezek folyamatosan növekvő számok, azaz, az önismereti utam, ahogy a legtöbbünké, nem ért még véget, folyamatosan képezem és dolgozom magamon.

Hiszem, hogy egy stabilan hosszútávon működő életmódváltás 3 lábon áll: étkezés, sport, mentális
fejlődés.

Sokak számára pont a harmadik láb, a mentális tudatosság hiányzik a sikerhez, de pont ez az, amiben igazán a segítségedre lehetek.

Meg szeretném spórolni számodra ezt a sok-sok évet, és átadni azt a tudást, amivel ki tudsz jönni ebből a fajta gödörből.

Jómagam is végig jártam azt az utat, amelyen most te is szeretnél elindulni, így célzottan tudok segíteni neked abban, hogy a beletett munkával elérd a vágyott célt.

Jelentkezem a programra