Könyvajánló

Szorongások és fóbiák gyógyításának kézikönyve

relaxálás – pánikkezelés – meditációs technikák – gyakorlatok – fóbiák kezelése – negatív ön-párbeszéd elengedése – tévképzetek megváltoztatása

Dr. Edmund J. Bourne

Szorongás, pánikzavar vagy fóbiák nehezítik az életed? Úgy érzed, elveszítetted uralmad az események felett? Ne keseredj el, te is képes vagy újra kézbe venni a gyeplőt, megfékezni félelmeidet, mielőtt eluralkodnak rajtad!

A Szorongások és fóbiák gyógyításának munkafüzete több mint egymillió olvasónak segített már teljes mértékben és tartósan kigyógyulni a szorongásos zavarokból, szociális szorongásokból, specifikus fóbiákból, pánikrohamokból, és egyéb szorongással kapcsolatos problémából.

A munkafüzetben a félelmek lecsillapításához és a szorongó gondolatok megfékezéséhez alkalmas technikák teljes arzenálját találod. Azonnali segítséget nyújt, hogy elkezdhess szabadabban élni – szabadabban, mint amiről valaha álmodni mertél. Ismerkedj meg:

– relaxációs és légzéstechnikákkal,
– tippekkel a negatív belső párbeszéd és a téves meggyőződések legyőzéséhez,
– hasznos gyakorlatokkal a tudatos figyelem elsajátításhoz,
– elengedhetetlen változtatásokkal az életmód, a táplálkozás és a testmozgás terén,
– a pánikrohamok megelőzését és legyőzését szolgáló technikákkal!

„Rengeteg mindent tehetsz annak érdekében, hogy teljesebb és értelmesebb életet élj. Szívből ajánlom ezt a fontos könyvet mindazoknak, akik szorongástól vagy valamilyen fóbiától szenvednek.”
Michael A. Tompkins, PhD, a San Francisco Bay Area kognitív terápiás központjának igazgatója


DR EDMUND J. BOURNE a szorongás, a fóbiák és egyéb stresszhez köthető rendellenességek kezelésére szakosodott, és immár több mint húsz éve ezzel foglalkozik. Önsegítő könyvei számos kiadást megéltek, és több mint egymillió embernek segítettek szerte a világon maguk mögött hagyni a problémákat.