csoportfoglalkozás
Csoportfoglalkozások,  Fogyást támogató önismereti csoport,  Szolgáltatások

Életmódváltó csoportfoglalkozás

Fogyást támogató exkluzív önismereti csoportfoglalkozás

Többet eszel, ha ideges vagy?

Szeretnéd tudni, hogy miért?

Túlevő vagy? Dől a nyál a szádban?

Falásrohamok törnek rád?

Nem mindegy, hogy az evési szokásaid rosszak vagy érzelmi, mentális okokból eszed túl magad.

Akkor tudsz hatékonyan változtatni, ha tudod, mi zajlik benned.

Azt tapasztaltam, hogy a hozzám forduló emberek az életmódváltás, a fogyás folyamatával tisztában vannak. Tudják, mennyire fontos a kitartás, a motiváció, és általában van is nekik. Tudják, hogy mit kellene enni, inni és mozogni, mennyit kellene aludni, mégsem megy. 

Vagy azért, mert el sem kezdik a rengeteg ellentmondó információ és guru javaslata miatt, amibe belezavarodnak, vagy nem tudják, mik állnak az evési, mozgási szokásaik, az életmódjuk hátterében. 

Fontos!  Nem 1 dolog miatt eszel túl!

Többtényezős a dolog. 

Ezeket mind feltárjuk az életmódváltó csoportban. Mert, amíg nem érted meg a túlevésed, érzelmi evésed hátterét, addig újra és újra visszaeshetsz. Ez hozhatja magával a JoJó – hízás-fogyás-hízás-fogyás – körforgását és a kapcsolódó betegségeket. Ezért sokszor többet hízol vissza, mint amit lefogytál. 

A diétakultúrának leáldozott. 

A megfigyelésé, a megértésé, a megalapozott döntésé a jövő.

Támogatást kapsz, együttérzést és segítséget az életmódváltásod sikeres indításához és az ételekhez, mozgáshoz és az önismerethez fűződő viszonyod újrahuzalozásához. 


A stabilan, hosszútávon működő életmódváltás 4 lábon áll: 

1. étkezés,

2. sport,

3. pihentető, elegendő mennyiségű alvás,

4. mentális fejlődés, érzelemszabályozással

Sokak számára pont a negyedik láb, a mentális tudatosság hiányzik a sikerhez, de pont ez az, amiben igazán a segítségedre lehetek.

Úgy érzed, egyedül nem megy, jól jönne szakértő segítség, amellyel végre eléred a kívánt célod?

Jó helyen jársz, és gratulálok, megtetted az első lépést a változáshoz vezető úton!

Ez egy egymásra épülő célorientált, az életmódváltást, az önismeretet segítő, foglalkozássor, sok otthon végezhető feladattal.

A fogyást segítő önismereti munkában a pszichológiai segítő beszélgetések eszközein túl, az érzelmi evés hátterét, a szükségleteidet tárjuk fel.

A reziliencia fejlesztése, a határaid tartása, szorongásoldás, stresszkezelés, az önbántalmazó gondolataid, hiedelmeid és családi mintáid, szokásaid átkeretezése is a folyamat része.

Segítek, hogy ez most sikerüljön!


Itt a lehetőség, hogy kimondd: ,,Na, most megcsinálom!,,


Ehhez nyújt segítséget ez a kis létszámú csoport.
Sok kérdésed lenne, de nem tudod, kinek tedd fel?
Gyere a csoportba és kérdezz, kérdezz.

A csoportfoglalkozáson való részvétel feltétele a 10%-al csökkentett teljes részvételi díj, vagy az első 4 alkalom díjának átutalása.

Kérlek, írd meg ki vagy, és milyen céllal érkeznél a csoportba. Add meg a telefonszámod, hogy egy előzetes beszélgetésre fel tudjalak hívni, természetesen előre egyeztetett időpontban, amikor számodra is alkalmas az ismerkedés.


Miért exkluzív?
Mert ez egy kis létszámú csoportfoglalkozás.

Így, a koncentrált figyelmemből több jut egy-egy főre.
Jellemzően fogyni vágyók részére hoztam létre ezeket a csoportokat hétvégi időpontokkal. 

Mert erre van igény a részetekről.


A 7 alkalmas, célirányos, egymásra épülő foglalkozássor, segít a reálisan kitűzött célok elérésében, az életmódváltást kísérve.

Ítélkezéstől mentes, empatikus, megtartó közegben adhatod át magad a fejlődésnek.

Vannak napok, – főleg a hosszú időt igénybe vevő úton – hogy megbotlunk, de felállunk, koronát igazítunk és megyünk tovább. 

Ezekben a helyzetekben is támogatlak és a csoport is ezt teszi. Itt nincs érvénytelenítés, szánalmas sajnálkozás, csak együttérzés, szolidalitás.

Legyen ez a mai mottód!

Mikor, ha nem most? Ki, ha nem én?


Fektess magadba!

A csoportfoglalkozáson való részvétel feltétele a 10%-al csökkentett teljes részvételi díj, vagy az első 4 alkalom díjának átutalása.Az orvosod által ajánlott rendszerben személyre szabott étkezési és mozgás ütemtervet is készítünk az első alkalommal.


Recepteket is fogunk kapni? 

Személyre szabott étkezési ütemtervet állítunk össze az orvosod által javasolt érkezési rend szerint. Tehát, nem mondom meg, mit egyél és mikor! Ha neked ételérzékenységed van, pl. cukrot, glutént, tejterméket nem ehetsz az orvosod javaslatára, akkor ennek a rendnek a megtartásához csinálunk egy reálisan betartható tervet. Tapasztalatom, hogy nem a ,,mit és hogyan egyek,, szokta a problémát okozni, hanem, a ,,hogyan tartsam ezt be hosszútávon,,. Ehhez a betartáshoz ad mankót a csoportfoglalkozás.  Emellett weboldalak, videók és segítő könyvek elérhetőségét is megkapod, így lesz miből “táplálkoznod” azon információk mellett, amelyeket tőlem kapsz.

Természetesen a választott étkezési rendedet a személyre szabott programodba beépítjük.

Mozgástervet fogunk kapni?

Személyre szabott mozgási ütemtervet állítunk össze az orvosod által javasolt mozgási rend szerint. Tehát, nem mondom meg, mit tornázz vagy eddz és hányszor! Ha neked fizikai korlátaid vannak, akkor ahhoz képest írjuk össze, milyen mozgást tudsz vállalni a csoportfoglalkozások között. pl. csak sétálni tudsz, akkor azt, ha el tudsz  menni egyet úszni is, akkor azt, ha van egy táncórád is, akkor azt stb.  A napi mozgás szükséges az életmódváltás hosszútávú sikeréhez, de nem törünk ajtóstul a házba, a rendszeres mozgás megtartásához csinálunk egy reálisan betartható tervet. Tapasztalatom, hogy nem a ,,mit és hogyan mozogjak,, szokta a problémát okozni, hanem, a ,,hogyan csináljam hosszútávon,,. A rendszeres mozgás igényének megszületéséhez ad mankót a csoportfoglalkozás. Emellett weboldalakat, oktatóvideókat is ajánlok. Így magad választhatod ki a számodra legmegfelelőbb irányvonalat, amelyet aztán később sokkal nagyobb valószínűséggel tudsz tartani is.

Természetesen a választott edzési rendedet a személyre szabott programodba beépítjük.


Te is szoktad önostorozni magad? Nem vagyok elég jó anya, szakember, nő

Hullámzó önértékelés, megfelelési kényszer jellemez?
És az a bizonyos hangos belső kritikus hang kiabál veled?


A reálisan megfogalmazott célt, amit együtt állítunk fel, a program végére elérhetjük együtt, természetesen, ha te is megcsinálod a házi feladatokat és elköteleződsz a célod felé.


Ezzel a csoporttal megszűnhet a munkahelyi frusztráció, elindul a vágyott folyamat.

Reziliensebb, egészségesebb leszel, a hormonháztartásod is változik, a vágyott gyermeket egészségesebb anya várhatja, és a társad is megtalálhatod, ha az önbizalmad fejlődik a 7 alkalom alatt.

Nyilván ez egy hosszú út, nem azt mondom, hogy pár hét alatt teljesen megváltozol, de bizonyos személyiségrészeid alakulnak, és ezek hozzák magukkal, hogy a többi is kezd mozdulni, aztán már minden mozgásban lesz.

Ettől a környezeted is pozitívan reagál rád, ez még több lelkesedést hoz és csak azt veszed észre nyáron, hogy fürdőruhát vettél.

Komplett, rád szabott folyamatot állítunk össze és ezt kísérjük 7 alkalmon át.

Megismered a nőiséged, a női valód.
Felvérteződsz olyan készségekkel, mint a stresszkezelés, a rezilienciád fejlesztése, az asszertív kommunikációs elemek, az érzelmeid felismerése és szabályozása, melyek az érzelmi evést, a stresszevést befolyásolják.

Miért kellenek ezek, én csak fogyni akarok? – mondhatnád – Mert az, hogy ebben a helyzetben vagy, túlsúllyal küzdesz és kudarcélmények sorozatán vagy túl, azt sejteti veled, hogy valami nem frankó, valamit nem csinálsz jól.

Nem tudod, miért nem megy az elhatározások végig vitele.
Nem tudod, miért esel bele ugyanabba a gödörbe állandóan.

Ehhez fejleszteni szükséges szervezeted és készségeid ismeretét, a családod, a barátaid, a környezeted viszonyrendszerét. Otthon és a munkahelyen ér a legtöbb inger, ami megbotlást generálhat.
Hiszen, ha jellemzően elvárások áradnak feléd és a megfelelési kényszered erős, nem csoda, hogy a saját egészséged utolsó a sorban.

Magadba fektess!

Jelentkezz most!

A csoportfoglalkozáson való részvétel feltétele a 10%-al csökkentett teljes részvételi díj, vagy az első 4 alkalom díjának átutalása.


Kérlek, írd meg, ki vagy, és milyen céllal érkeznél a csoportba. Add meg a telefonszámod, hogy egy előzetes beszélgetésre fel tudjalak hívni, természetesen előre egyeztetett időpontban, amikor számodra is alkalmas az ismerkedés.


Miért csak 7 alkalom?

Mert olyan készségeket sajátíthatnak el a csoport tagjai, melyek stabil alapot adhatnak az egyéni továbbhaladáshoz.
Természetesen van lehetőség további haladó csoportokhoz is csatlakozni.

Továbbá a program után fél éves vagy 1 éves mentorprogramra is jelentkezhetsz.


A fogyást, életmódváltást segítő motiváció, önbizalom, önértékelés-fejlesztő, nőiesség, nőiség erősítő foglalkozások biztonságos, megtartó közegben zajlanak.


Milyen életed lesz, ha végigcsinálod a 7 alkalmat?

·         Rugalmasabban, a sikerektől magabiztosabban, egészségesebben fogod élni az életed, így, a siker más aspektusai is megtalálnak.

·         Tudni fogod, hova nyúlj, ha információra, támogatásra, inspirációra lenne szükséged az egyéni munkában.

·         Minden csoportnak megmarad a Facebook támogató zárt csoportja, ahol tovább segíthetik egymást a tagok.

·         A jobb életminőség, boldogabb élet lehetőségét adja.

·         Saját kezedben lesz az életed alakítása.

·         Biztonságot teremthetsz magadnak azzal, hogy megismered a működési mechanizmusaid.

·         Környezeted pozitívan reagálja le a változásod.

·         Több minőségi kapcsolatod lesz.


7 alkalommal találkozunk személyesen

Budán a Bartók Béla úton.


Csoportfoglalkozás tematikája:

– térképezés-, monitorozásgyakorlat,

– stratégiaalkotás a gyakorlatban,

– hiedelmek, családi rendszerek, családi minták, belső fékek,

– evési szokások feltérképezése, megváltoztatása a gyakorlatban,

– szükségletek a túlevés mögött, szükségletek felismerése, kezelése, kielégítése a gyakorlatban,

– testérzetek felismerése, érzelmekkel összhangban

– hogyan törődtek velünk? És mi hogyan törődünk önmagunkkal?

– akaraterő, kifáradás és motiváció,

– régi, rossz szokások, hiedelmek, elfojtások, késztetések felismerése és megszüntetése,

– új, támogató egészséges szokások kialakítása, meglévő egészséges késztetések felismerése és hasznosítása,

– érzelemkezelési problémák feltárása,

hogyan segíthetünk magunkon a mindennapokban,

– érzelemszabályozás, az érzés átélése helyett eszel? Vagy át tudod élni az érzelmet, de kezelni nem tudod, így amikor megjelenik az érzelem, te automatikusan az ételhez nyúlsz?

– érzelmi evés fajtái és a lehetséges önsegítség módok, gyakorlatok,

– stratégia szerepe az életmódváltásban és helyes alkalmazása,

– célmeghatározás-gyakorlat éves, havi, heti, napi felosztásban,

– önmegfigyelő napló készítése,

– kontroll helye az étkezésben és a mozgásban,

– határtartási problémák,

– stresszkezelés a gyakorlatban,

– elvárások és játszmák,

– asszertív kommunikáció a környezettel, a változási folyamattal kapcsolatban, gyakorlat,

– mi az intuitív étkezés, antidiéta szemlélet,

– ünnepek alatt is tudatosan – terv készítése, hogy ez most tényleg úgy legyen, ahogy neked a legjobb.


Program kezdete: 2024. április 13. szombat

A csoportfoglalkozás díja: 26.000 Ft/alkalom

A csoportfoglalkozáson való részvétel feltétele a 10%-al csökkentett teljes részvételi díj, vagy az első 4 alkalom díjának átutalása.

Aki egy összegben szeretné fizetni az összes alkalmat, 10 % kedvezményt kap a teljes árból. 

Ezt magadba, az egészségedbe a jövődbe fekteted.

A csoportfoglalkozás időtartama: 2 x 90 perc

Mikor: 10:00 – 13:20-ig

Találkozások napjai:

április 13.

április 27.

május 4.

május 18.

június 1.

június 15.

június 29.

+ 1 óra egyéni konzultáció a 4. alkalmat követően, igény szerint.


7 Fix időpontot beszélünk meg az első alkalommal, és erre szerződünk.

A csoportfoglalkozáson való részvétel feltétele a 10%-al csökkentett teljes részvételi díj, vagy az első 4 alkalom díjának átutalása.

A 7 alkalom nem összevonható és nem tologatható. A csoportdinamikát károsítaná.
A folyamatból hiányozni csak 1x lehet, ha több alkalom adódik, ki kell fizetni azt az alkalmat is.
A csoportnak lesz egy Facebook zárt csoportja, ami a folyamat végén nem kerül lezárásra, tovább használható, segíthetik egymást a tagok.
A folyamatból kilépetteket kivesszük a zárt csoportból.


Fontos kitétel:
Nem ismerhetik egymást a tagok. A csoportba nem jöhetnek barátok, családtagok, kollégák. Miért? 

Mert a hatékony egyéni munka alapja, hogy ne gátoljon vagy befolyásoljon az, hogy mit tud, vagy mit tudhat meg rólad az ismerősöd.

Ami a csoportban elhangzik, az ott is marad.

A csoport hatékony működése és a te hatékony haladásod érdekében fogadd el ezt a szabályt. 


Jelentkezz most!


Kérlek, írd meg ki vagy, és milyen céllal érkeznél a csoportba. Add meg a telefonszámod, hogy egy előzetes beszélgetésre fel tudjalak hívni, természetesen előre egyeztetett időpontban, amikor számodra is alkalmas az ismerkedés.


A csoportfoglalkozás díja: 26.000 Ft/alkalom

A csoportfoglalkozáson való részvétel feltétele a 10%-al csökkentett teljes részvételi díj, vagy az első 4 alkalom díjának átutalása.

Aki egy összegben szeretné fizetni az összes alkalmat, 10 % kedvezményt kap a teljes árból. 

Ezt magadba, az egészségedbe a jövődbe fekteted.


Továbbá pénzvisszafizetési garanciát kapsz a 4. alkalom után eső részre, ha valamilyen okból nem tudsz tovább jönni nem kell a fennmaradó alkalmakat kifizetned. Biztonságban vagy. 

Természetesen, ha az élethelyzeted úgy alakul, hogy későbbi csoporthoz csatlakoznál, megteheted átjelentkezéssel. 


Gyere el a csoportba!

Tégy magadért, gondoskodj jól önmagadról!

Az első csoportfoglalkozás április 13-án indul.

Kérlek, írd meg ki vagy, és milyen céllal érkeznél a csoportba. Add meg a telefonszámod, hogy egy előzetes beszélgetésre fel tudjalak hívni, természetesen előre egyeztetett időpontban, amikor számodra is alkalmas az ismerkedés.

A csoportfoglalkozáson való részvétel feltétele a 10%-al csökkentett teljes részvételi díj, vagy az első 4 alkalom díjának átutalása.Itt akkor fogod jól érezni magad:

·         ha elfogadó, támogató csapathoz akarsz tartozni

·         ha szeretnéd, hogy személyesen elérhető legyek neked

·         ha fejlődni akarsz az önismeretedben, az önbizalmadat növelni szeretnéd

·         ha el akarod érni a reálisan kitűzött célod

·         ha mindennap teszel a célodért

·         ha megtiszteled magad és a csoportod tagjait a bizalmaddal

Itt nem fogod jól érezni magad:

·         ha az önismeretet humbuknak gondolod

·         ha a pszichológiát áltudománynak gondolod

·         ha csoportfolyamatban nem érzed jól magad

·         ha nem tiszteled a csoporttársaid és a problémáikat

·         ha nincs benned kellő motiváció, hogy mindennap tegyél magadért

·         ha az alázat szó nem szerepel a szótáradban

Fontos!

A 7 alkalom nem lesz könnyű! Bele kell tenned magad!

Nem is való mindenkinek.
Melyik felsorolásban ismersz magadra?

A fogyást támogató exkluzív önismereti csoportfoglalkozás neked szól:

·         ha elköteleződnél egy folyamat mellett, ami sikert hoz

·         ha fontosnak tartod az életminőséged javítását

·         ha hajlandó vagy a napi cselekvésre

·         ha szeretnél egy személyre szabott programot

·         ha szeretnél az önfejlesztésedben a következő szintre lépni

·         ha nem az a vágyad, hogy életed végéig súlyfelesleggel élj

A fogyást támogató exkluzív önismereti csoportfoglalkozás NEM neked szól:

·         ha csupán fogyni akarsz és nem vagy hajlandó az önismereteden dolgozni

·         ha a csodapirulát keresed és nem vagy hajlandó beletenni a melót egy működő módszer segítségével

·         ha úgy gondolod, te már kész vagy

·         ha nem vagy hajlandó értéket adni a csapattársaidnak a közös munka során

·         ha már most tudod, hogy csak kipróbálod, de nem viszed végig a folyamatot

Jelentkezz most!


Kérlek, írd meg ki vagy, és milyen céllal érkeznél a csoportba. Add meg a telefonszámod, hogy egy előzetes beszélgetésre fel tudjalak hívni, természetesen előre egyeztetett időpontban, amikor számodra is alkalmas az ismerkedés.

Maradtak még kérdéseid? Tedd fel nekem bátran e-mailben.
berenyi.antonia@pszichofilter.hu 

GYIK

Ez egy fogyókúra program? 

Nem, ez egy életmódváltás segítő program, aminek következménye lehet fogyás is.

Ehhez egy komplett, rád szabott folyamatot állítunk össze és ezt kísérjük 7 alkalmon át.

Ha nem a fogyókúra a lényeg, miért jó, ha csatlakozom? Hiszen fogyni szeretnék.

Ha a fogyást pár hét alatt el lehetne érni, tartós eredménnyel, nem lenne ennyi fogyókúrás csodaszer.

Ez a program olyan tudást és önismeretet, mentális ,,szerszámokat,, ad neked, amellyel hosszútávon nyersz.

A feladatok hatására nő az önbizalmad, egészségesebbé válsz, mindezt anélkül, hogy sanyargatnád a tested és a lelked.

7 alkalom után, nem találkozunk többet? 

Igen, itt véget ér a folyamat, de van lehetőség egyéni konzultációra jönni hozzám vagy a következő évben a haladó csoportba jelentkezni, és természetesen a féléves vagy 1 éves mentorprogram is a rendelkezésedre áll.  Tehát, ez csak rajtad múlik, szeretnéd-e magasabb szinten folytatni.  

Lehet SZÉP kártyával fizetni?

Még nem.

Mi lesz, ha nem csinálom meg a házi feladatot?

Ez a te döntésed, de nem fogsz úgy haladni, mint a többiek, és ezzel hátráltatod őket is. A feladatok elvégzése segít hozzá a célod eléréséhez. Minden segítséget megkapsz a motivációhoz, de a saját munkádat is bele kell tenned az egyéni sikered érdekében.

Mi van, ha egy váratlan élethelyzet miatt nem tudom kifizetni a programot, amennyiben a részletfizetést választottam?

Kérlek, mindenképpen jelezd időben, ha ilyen probléma merült fel, így megkeressük a megoldást. Írj nekem e-mailt a berenyi.antonia@pszichofilter.hu címre. Rugalmasan állok hozzá.ÉLETMÓDVÁLTÓ CSOPORT VEZETŐJE

Ki ez a nő? Miért pont hozzá kellene fordulnom?

Azért, mert tudom, mit érzel, min mész keresztül.

Túlevésben, érzelmi evésben érintett, többszörös visszaeső vagyok. Gyakorlatilag tini korom óta fogyóztam. 

A jojó vált az életem részévé és 35 éves koromra így sikerült 144 kilóra felhíznom. (A traumatizált gyerekkorom, az őrült stresszes munkáim vagy kapcsolataim sem segítették túlzottan a fogyást.)

Többször sikerült 30-40 kilókat leadnom, de mindig visszajött, általában több, is mint amennyi lement.

A pszichológia az önsegítség útján érkezett az éltembe. Ahogy sokan mások, én is előbb a könyvek, videók, posztok híve voltam, mert biztos voltam abban, hogy egyedül is meg tudom oldani. De gyorsan kiderült számomra, hogy ez bizony édes kevés akkor, amikor rám tör a zabálhatnék és dől a nyál a számban…  

Elbuktam és újrakezdtem, megint elbuktam és megint újrakezdtem. 

Nagyon sok időre volt szükségem ahhoz, hogy végre beismerjem magamnak, hogy ez egyedül nem fog menni, ezért elkezdtem pszichológushoz járni. Persze ez is olyan, mint a párkapcsolat, általában nem az első lesz az utolsó. 

Engem a 3. terapeuta kapott el úgy rendesen.

Ott tört át az a fal, amit a hiedelmeimből, a félelmeimből, a csalódásaimból építettem kívül és belül. 

Mikor elértünk az evészavaromhoz, egyértelmű lett, hogy egy specialistára szükségem van a továbbiakban. Vele is megjártam a hullámvasutat, de nagyon megérte. 

Most, megannyi munkát és tanulást követően diplomás szakembernek mondhatom magam, aki megálmodta a Pszichofiltert.

Miért is indítottam el az életmódváltó csoportfoglalkozást?

Azért, mert látom, mennyi elveszett és kétségbeesett nő van körülöttem, akiknek csak egy kis segítségre lenne szüksége és menne az életmódváltás.

Mentálhigiénés szakemberként, coachként, évek óta foglalkozom emberekkel, emellett nagyon hosszú ideje foglalkozom az érzelmi evés, túlevés, életmódváltás minden témakörével, és azok lelki oldalával. Széleskörű tudást szereztem saját tapasztalataimból, egyetemi kurzusokból, külföldi és magyar szakirodalomból. Fontosnak érzem, hogy ezt a tudást és tapasztalatot megosszam azokkal, akik most kezdik, vagy sokadszorra esnek vissza és már tényleg elegük van.

Ha ezzel a tudással rendelkeztem volna 15-20 évvel ezelőtt, akkor nem itt tartanék. 

A fogyózás az életem része tinédzser korom óta. Nincs olyan módszer, diéta, gyógyszer vagy terápia, amit ne próbáltam volna ki, sőt, még gyomorgyűrűt is beültettem, majd 5 év múlva kivetettem.

Sajnos, én is csak 46 évesen találtam meg azt a holisztikusan gondolkodó orvost, aki miatt teljesen átfordult a gondolkodásom, a testemről, a szervezetem működéséről, és magáról a pajzsmirigyemről. Én is hashimotós vagyok.

Szakemberként és gyakorlott életmódváltóként az motivál, hogy azt a küzdelmes 15-20 évet megspóroljam annak, aki ezt elkezdi. Kipróbált szakembergárdával dolgozom a háttérben, egy komplett működő rendszert kap, aki jelentkezik.

A rendszer segítségével 1 év alatt sikeresen leadtam 40 kilót és most már egy új célra fókuszálhatok, ami nem más, mint az egészségem helyreállítása.

30 év küzdelem után most vagyok olyan szinten, hogy támogatni tudom a sorstársaimat, mert tudom, hogy mentálisan is szükséges támogatni az életmódváltást. 

Berényi Antónia

Hiszem, hogy egy stabilan hosszútávon működő életmódváltás 3 lábon áll: étkezés, sport, mentális
fejlődés.

Sokak számára pont a harmadik láb, a mentális tudatosság hiányzik a sikerhez, de pont ez az, amiben igazán a segítségedre lehetek.

Meg szeretném spórolni számodra ezt a sok-sok évet, és átadni azt a tudást, amivel ki tudsz jönni ebből a fajta gödörből.

Jómagam is végigjártam azt az utat, amelyen most te is szeretnél elindulni, így célzottan tudok segíteni neked abban, hogy a beletett munkával elérd a vágyott célt.