Csoportfoglalkozások

Női önismereti csoportfoglalkozás

Női önismereti csoport indul novemberben

Nőként számtalan olyan problémával szembesülsz, amelyet kizárólag egy másik nő érthet csak meg. Nem azért mert a férfi ne lenne empatikus, hanem azért, mert egészen más átélni, és más mesélni róla valakinek.

 • Gyakran érzed azt, hogy szükséged van egy olyan elfogadó, ítélkezésmentes közegre, ahol pontosan tudják, miről beszélsz?
 • Szeretnéd, ha megértő sorstársakra találnál?
 • Tartasz attól, hogy mások hogyan néznek rád, mit gondolnak rólad? 
 • Meginogtál a nőiségedben, és szeretnél közelebb kerülni önmagadhoz?
 • Szeretnéd tudni, hogyan fogadhatod el magad úgy, hogy szeresd a nőt a tükörben, büszke légy rá és a magabiztosság ne átmeneti állapot legyen, hanem az éned része?


Sétálsz az utcán, és úgy érzed, azok az emberek, akik rád pillantanak, egyből ítélkeznek is. Hogy milyen a ruhád, a testalkatod, hogyan jársz. Így inkább lesütött szemmel sietsz a munkába, nem nézel az emberekre mert azt gondolod, akkor talán ők sem vesznek észre téged. 

A munkahelyedre érve csak arra tudsz gondolni, hogy megint elrontottál valamit. Úgy érzed, összesúgnak a hátad mögött, ezért a napjaid nagy része szorongással telik. 

Azt gondolod, nincs kiút, és könnyebb szürke egérkének maradni mert akkor senki sem bánthat. Hiszen, mindenki tudja. Te buta vagy, csúnya és molett is.

Ez csak a te fejedben létezik.

Képzelj el egy világot, ahol reggel felkelsz, és színes ruhákba öltözöl. Jókedvűen indulsz el otthonról, tettre késznek és energikusnak érzed magad. Útközben rá-rámosolyogsz az emberekre, akik visszamosolyognak rád. 

Jól érzed magad a bőrödben.

Jól megy a munka, az idétlen főnököd, munkatársad sem tudja elrontani a napod mert békében és harmóniában vagy önmagaddal. Nem engeded, hogy a saját frusztrációjuk tönkretegye a napodat, így a hűtő fele is csak ebédidőben mész, nem tömöd a nassolnivalót.

Szeretnél ebben a jövőképben élni? Csak rajtad múlik, hiszen a saját sorsodért te tehetsz a legtöbbet.A Női tanulócsoportba azokat a hölgyeket várjuk, akiket nap mint nap foglalkoztatnak a nőiséggel kapcsolatos kérdések:

 • Miért nem tudok jobban kiállni magamért?
 • Miért nem megy a változás, változtatás? Az én hibám?
 • Elég jó feleség/társ/anya vagyok? Egyáltalán, elég vagyok?
 • Mit jelent nőnek lenni? Én hogyan lehetek nő?
 • Miért kavarognak bennem olykor az érzelmek, és miért vagyok kiszolgáltatva a hormonrendszerem kényének-kedvének?
 • Hogyan találhatom meg önmagam? Ki is vagyok én valójában?
 • Hogyan élhetek játszmák nélküli párkapcsolatban?

Hogyan működik a csoport?

Havonta egyszer találkozunk személyesen, és 3 órát szentelünk annak, hogy meghallgassuk egymást, támogassuk egymást, igény esetén megoldást találjunk a felmerült kérdésekre, problémákra.

A csoportban való részvétel önkéntes alapú, próbáld ki, és ha nem tetszik, egyszerűen csak nem jössz többet. 

A csoportban szívesen fogadunk behozott témákat, tehát hozd, ami téged érdekel, foglalkoztat, beszéljük meg.


Kik vezetik a csoportot?

Berényi Antónia és Putnoki Erika

egyetemi végzettségű mentálhigiénés szakemberek vagyunk, évtizedes önismereti tapasztalattal és pszichológiai ismeretekkel. 

Novemberi Időpont: 

2023.11.23.
18- 21 óráig

A helyszín: Bartók Béla út 9.

A csoportfoglalkozás bevezető áron 6.000,- Ft / alkalom

Fókuszában a boldogságunk, női méltóságunk, önbecsülésünk, és testünk áll, hogy hogyan álljunk ki önmagunkért és kerüljünk harmóniába önmagunkkal.


„Az ember legmélyebb, legalapvetőbb vágya, hogy elfogadják és szeressék. Vannak, akik bármit megtennének ezért, akár olyasmit is, amit már nem lenne szabad. Hogyan fognak engem megbecsülni, hogyan kaphatok valódi tiszteletet, hogyan fognak engem önmagamért szeretni? Mit jelent valójában a belső tartás, és a határszabás?” Almási Kitti