Előadások

Magyarországon egyedülálló esemény!

Pszichológiai módszer kóstoló

Elakadtál az életedben? Nem tudod, merre tovább, utadat vesztetted? Nem tudod, hogyan indulj el és azt sem, hova szeretnél megérkezni? Ez nem a Te hibád! 

Gyere el erre az inspiráló két napra, és elköteleződés nélkül tapasztalj.

Régóta érdekelnek a pszichológiai módszerek, csak eddig féltél kipróbálni őket? Akkor ez a te időd! 

Itt nem kell beszélned, ha nem akarsz. Nem kell kiállnod a többiek elé. Biztonságos, támogató közegben leszel. Profi trénerekkel, segítőkkel, akik segítenek megtalálni elakadásod okát, és  megoldási módszereket kínálnak ahhoz, hogy céltudatosan haladhass tovább az életedben. 
A WHO szerint a XXI. század a szorongás évszázada lesz, mit tehetünk?
Hogyan kerülhetünk egyensúlyba önmagunkkal, a világgal, betegséggel-egészséggel, békével-háborúval?
Hogyan találhatnánk vissza önmagunkhoz?

Mi, a Pszichofilternél, az önismeretet és az önfejlesztést tartjuk a kulcsnak ehhez a feladathoz, és szerencsére sok módszert is ismerünk hozzá. Most ezekből nyújtunk át nektek egy csokorra valót az első kétnapos Pszichofilter Önfejlesztési és Önismereti Workshopon 2022. július elsején és másodikán reggel 8:30-19 óráig.

Nem kell egyedül megküzdened a kihívásaiddal! Nem kell egyedül megküzdened az elakadásaiddal! Nálunk biztonságban, profi trénerek és segítők közreműködésével  próbálhatsz ki különböző pszichológiai, mentálhigiénés módszereket, részt vehetsz érdekes, interaktív előadásokon, aktiváló, önismeretet fejlesztő csoportos workshopokon, hogy visszatalálj önmagadhoz.

Kikkel találkozhatsz:

Dr. Sipeki Irén tanácsadó szakpszichológus előadásán sokat megtudhatsz az ASSYST módszerről a pszichológiai elsősegélynyújtásról. Célja a személy stabilizálása a negatív szorongás csökkentésén keresztül. Hatékony módszereket és gyakorlatokat kapsz azokra az esetekre, amikor úgy érzed, összecsapnak fejed fölött a hullámok.

Ehhez kapcsolódik majd a Pszichofilter megálmodójának, Berényi Antónia tanár, tréner, mentálhigiénés szakember workshopja az érzelmeink szabályozásáról, arról, hogy hogyan ne vesszünk el a szorongásban, rossz érzéseinkben. Mindfulness gyakorlatok megtanulásával lehetsz magabiztosabb a rendezvény végére. 

Schubauer Krisztina élettervezési mentor és nemzetközi worklife coach workshopján megismertet a design thinking, azaz tervezői gondolkodás alapjaival, hogy elkezdhess úgy gondolkodni az életed változásaival kapcsolatban, mint egy igazi designer/ tervező. Ha szeretnél nekilátni életed megtervezésének vagy akár újratervezésének, Krisztától megtanulhatsz 6 olyan bevált szemléletet, attitűdöt, amelyeket ő maga is évek óta sikeresen használ a szervezetfejlesztésben a klienseivel és a saját életében egyaránt. 

Gulbert Lili, mentálhigiénés tanácsadó interaktív, Testorientált gyakorlatok a mentálhigiénés tanácsadásban című előadásán megtanulhatod tudatosan erősíteni a jól-létedet. Megismerheted a tested nyelvét, és kiaknázhatod bölcsességét a változás érdekében. A gyakorlatok során beazonosíthatod és fejlesztheted szomatikus (testi) erőforrásaid, megtanulhatod, hogyan képes a testtudatos mentálhigiénés munka, pozitív hatást aktiválni jelenbéli életedben és kapcsolataidban.

Fizil Orsolya, tanár, tréner, munkahelyi mentálhigiénés szakember Ikigai workshopján kapcsolódhatsz ahhoz a szenvedéllyel végzett elfoglaltsághoz, amely értelmet ad a mindennapjaidnak. Az Ikigai tréning mindehhez hozzáadja a közösség erejét, mások támogató visszajelzésein keresztül kapcsolódhatsz önmagadhoz, megláthatod a kérdésekre a benned rejlő válaszokat. A csoport ereje és bölcsessége kiragadhat téged saját végtelen ciklusaidból, mások megoldásai segíthetnek sajáthoz jutni.

Bárd Edit, tanár, tréner, mentálhigiénés szakember workshopján a Points of You módszere és eszközei segítségével a képek erejét használhatod fel arra, hogy egyszerre lendítsék mozgásba mindkét agyféltekédet. A Faces gyakorlatai a választott téma és a képek közti asszociációkra épülnek, ez a belső mozgás új meglátások, érzelmi és gondolati válaszok keresésére sarkall. A szabad gondolattársítások, a személyes benyomások csoportban történő megosztása további nézőpontváltásokra ad lehetőséget. 

Kocsis Katalin mentálhigiénés szakember, pszichiátriai tanácsadó, élményfestő foglalkozása betekintést ad a művészi világba, megízlelheted a festés szabadságát, megfigyelheted magad a folyamatban. A művészetterápiás eszközök felszabadítják a kreativitásodat, kinyitják a figyelmedet a szépségben rejtőző erőforrásaidra. Festés közben Kati beszél a művészet és a színek jelentős segítségéről a kezeléseknél. És nem utolsó sorban egy csodás saját alkotással távozol, ami mindig emlékeztet arra, hogy mi mindenre vagy képes.

Komjád Gyöngyvér mentálhigiénés szakember Hangsodrása egy felszabadító énekes csoportfoglalkozás, ami segít saját magaddal közelebbről találkozni a hangok, zörejek, ének által. Elfogadó és megtartó közegben, szabadon, előképzettség nélkül megélheted a közös zenélés lehetőségét, megtapasztalhatsz egy újfajta csoportos élményt. 


Kinek szól ez az esemény? Aki szeretné a látókörét szélesíteni, aki indulna, de nem tudja merre, aki szeretne magáról többet megtudni. 

Kinek nem szól az esemény? Pszichiátriai betegeknek, azoknak, akik egyéni foglalkozásra jönnének, akik személyiségzavarban szenvednek. 


JELENTKEZÉS ide kattintva.


Programterv:
A résztvevők választanak maguknak színt, így alakulnak ki a csoportok.

Péntek

8:30 – Érkezés, Pszichofilter köszöntő

9:00 – 1. terem IKIGAI tréning a kék csoportnak Fizil Orsolyával
          2. terem Élményfestés, művészetterápiás eszközökkel a sárga csoportnak Kocsis Katalinnal

11:00 – Kávészünet

11:15 – 1. terem IKIGAI tréning a sárga csoportnak Fizil Orsolyával
2. terem Élményfestés, művészetterápiás eszközökkel a kék csoportnak Kocsis Katalinnal

13:15 – Ebédszünet

14:15 – Nagyteremben együtt – Gulbert Lili interaktív előadása: Testorientált gyakorlatok a mentálhigiénés tanácsadásban 

17:45 – Kávészünet

18:00 – Kötetlen beszélgetés – Kinek milyen tapasztalatai voltak, mit visz magával?

19:00 – Zárás

Szombat

8:30 – Érkezés, Pszichofilter köszöntő

9:00 – Nagyteremben együtt – dr. Sipeki Irén szakpszichológus interaktív előadása ASSYST módszerről a pszichológiai elsősegélynyújtásról. Célja a személy stabilizálása a negatív szorongás, stressz csökkentésén keresztül.

10:30 – Kávészünet

10:45 – Workshopok a piros, sárga, kék csoportoknak

Sárga csoport – 1. terem
1 órás időtartamban érzelemszabályozás, mindfulness: Berényi Antóniával
1 órás időtartamban Hangsodrás Komjád Gyöngyvérrel

Piros csoport – 2. terem
Points of you Bárd Edittel

Kék csoport – 3. terem
Life design – másik szemüveg, 6 szempont, célok kitűzése Schubauer Krisztinával

12:45 – Ebédszünet

13:45 – Csoportmunkák

Piros csoport – 1. terem
1 órás időtartamban érzelemszabályozás, mindfulness: Berényi Antóniával
1 órás időtartamban Hangsodrás Komjád Gyöngyvérrel

Kék csoport – 2. terem
Points of you Bárd Edittel

Sárga csoport – 3. terem
Life design – másik szemüveg, 6 szempont, célok kitűzése Schubauer Krisztinával

15:45 – Kávészünet

16:00 – Csoportmunkák

Kék csoport – 1. terem
1 órás időtartamban érzelemszabályozás, mindfulness: Berényi Antóniával
1 órás időtartamban Hangsodrás Komjád Gyöngyvérrel

Sárga csoport – 2. terem
Points of you Bárd Edittel

Piros csoport – 3. terem
Life design – másik szemüveg, 6 szempont, célok kitűzése Schubauer Krtisztinával

18:00 – Kávészünet

18:15 – Kötetlen kérdezz-felelek a workshop 2 napjával kapcsolatban – Kinek milyen tapasztalatai voltak, mit visz magával?
Záróbeszéd.

19:00 – Zárás


Helyszín: 1051 Budapest, Sas u. 25. Arany János u. sarok. Alapítványi iskola 

Részvételi díj: 55.000,- Ft. / 2 nap – 9 módszer

Kedvezményes kuponnal: 48:000,- Ft. / 2 nap- 9 módszer

A díj, szállást és étkezést nem tartalmaz!

Kötbérmentes lemondási határidő 15 nappal a rendezvény kezdete előtt.


JELENTKEZÉS ide kattintva.


Információ: berenyi.antonia@pszichofilter.hu, vagy hívd Berényi Antóniát a 06307283196 telefonszámon.

A 2 nap programtervében a pszichológia kutatási eredményeire épülő eszköztárat és önreflexiót segítő gyakorlati tapasztalatokat gyűjtöttünk össze. Azonnal kipróbálható, és biztonságosan működő módszerek, kézzel fogható, egyből alkalmazható eszközöket adnak neked az önismeretedhez, mely módszereket később is tudod hasznosítani, a workshop után. 

Trénerekről, előadókról bővebb bemutatást a pszichofilter.hu oldalon találsz.

Ezek a workshopok, előadások összértéke 190.000 Ft. ezt most csak 55.000,- Ft-ért megkaphatod.

A boldog, kiegyensúlyozott élet felé vezető út az önismerettel kezdődik.
Ha nem tudod, ki vagy te mások véleménye nélkül, itt a helyed, hogy megismerd önmagad, az erősségeid, gyengeségeid, és tisztában légy önmagad értékeivel!
Ha nem tudod, hogyan szeresd magad, úgy érzed, nem vagy elég jó, itt a helyed, hogy megtudd, hogyan változtathatsz ezen!
Nem tudod, mit jelent a minőségi énidő? Itt a helyed! Találkozz önmagaddal ezen a 2 napos önismereti gyorstöltőn, és ismerd meg azokat a módszereket, amelyekkel közelebb kerülhetsz önmagadhoz. Hiszen az egészséges, kiegyensúlyozott élethez, ahhoz, hogy a mindennapi akadályok ne jelentsenek megugorhatatlan nehézségeket, tisztában kell lenned azzal, ki vagy te. 

Tölts el egy építő, megnyugtató, nem hétköznapi pénteket és szombatot a Pszichofilter csapatával és szakértőivel Budapest belvárosában!


JELENTKEZÉS ide kattintva.


Legyünk jól együtt!

Köszönjük az érdeklődésed!

Itt találsz meg Facebookon
Itt találsz meg Instagramon